2009-04-19

Sarasota, Florida

Takana noin 350 mailia Key westistä Sarasotaan. Ollaan siis nyt Floridan länsirannikolla. Aamulla herättiin Key westistä ja lähdettiin 10 jälkeen aamulla ajamaan kohti Evergladesia. Nitalla oli aamulla pieni "Karpela" eilisistä bileistä, jotka oli mahtavat! Kiva tilata baarissa juomista kun viereisellä tytöllä ei ole päällä kuin maalaus...

Tänään käytiin matkalla Evergladesillä Airboat ajelulla, eli veneellä pitkin suota, joka on täynnä outoja lintuja, isoja kilpikonnia ja alligaattoreita! Isoja alligaattoreita ui veneen vieressä ja rämeillä loikoili kilpikonnia. Veneilyn jälkeen katsottiin alligaattori show, jossa opas esitteli isoa alligaattoria, hyvä ettei kättä syönyt. Saatiin myös pitää alligaattoria sylissä ja ottaa kuvia eli hyviä muistoja taas kerätty!

Oli aika outoa ajaa tietä Evergladesin läpi kun vieressä olevissa vesistöissä on paljon alligaattoreita. Meinattiin ajaa ison kilpikonnan päälle ja pysähdyttiin katselemaan elukoita tien varteen. Pikkusen erilaista luontoa kun Suomessa!

Tänään tosiaan pitkä ajomatka takana ja nyt väsyttää. Huomenna mennään varmaan taas jollekkin rannalle päiväks ja sitten kohti Orlandoa. Ollaan ennen Orlandoa vielä yö jossain matkalla, kun Orlandon hotelli varattu vasta maanantaista. Tästä maileja Orlandoon vissiin joku 130 eli lyhyt matka.

Nyt nukkumaan!
zzzzzzzzzzzzzzzzzz

1 kommentti:

  1. No otitteko niitä ballimagaattoreita mukaan? Suunnittelin jo niille lammenki tohon pihaan :))
    -Tinttuliisa

    VastaaPoista