2009-04-21

Orlando, Disney ja miljoona satuolentoa

Tää on psykedeelisen sairasta ja muovista maailmaa. Ei hyvä. Tultiin Nitan kanssa eilen tänne Disneyn alueelle ja alko heti ottamaan päähän. Koko paikka pelkää muovia ja helvetin kallista. Esim. toissa yö oltiin Orlandossa International Drivella yötä ja hinta oli 50 dollaria sisältäen kaikki, viime yö oltiin täällä Disneyn alueella ja meillä pienempi huone, ei jääkaappia, ei nettiä ja telkkaristakin tulee vaan Disneyn "mainoselokuvia"...pätkiä joissa sama tyttö on välillä vuoristoradassa, välillä vesipuistossa ja välillä millon missäkin, jonkun Mikki Hiiren kanssa! Ja kaikki tämä huikean kallista!

No tänne tultiin siis noitten kisojen takia eli kyllä tän muovin kestää. Gorillat tuli tänne eilen illalla. Kaikki tais olla tosi väsyneitä tai ainakin tyttöjä nauratti koko ajan. Gorillat lähti välittömästi kun aikaa oli tuonne Outlet taivaaseen ja me mennään Nitan kanssa nyt altaalle löhöömään. Ja illalla Mikin ja Hessun kans illaks kikkailee. Pakko mennä kun on maksettu!

Meillä ei nyt oo nettiä täällä kun sekin tosiaan on 10USD päivä, eli postaukset varmaan sitten kun ollaan menossa kohti New yorkia, jonne lähetään ens maanantaina.

4 kommenttia:

 1. Terveisiä kaikille, erityisesti Mikille ja meidän Lillille! Koittakaa kestää muovimaailma, lohdutuksena; täällä +3c ja tuuli! Ei paljon lämmitä muu kuin ajatus että teillä on lämmintä!

  Hugs and kisses

  Satubee, Vappubee ja Pikkubee

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Satuun..tsemppiä ja paljon rakkaita terkkuja, erityisesti Iiro kultsille :)

  VastaaPoista
 3. Terveisin siis Marika the vaimoke ;)

  VastaaPoista
 4. Iso-Tee:ltä lähtenyt jo karvapeite? Vahaliuskoista oli puhetta; "kyllä lähtee hetikun mies astuu rapakontaakse".

  Big Mums kävi lukemassa tekstit ja en tiedä tajusko se puoliakaan mutta lähetteli kuitenkin terveisiä.

  -Nakki & Mums

  VastaaPoista