2009-04-18

Key west, viimeinen ilta...

Vika ilta Key Westissä vietetty ja just päästiin kämpille. Kello on vähän yli 12 yöllä paikallista aikaa.

Tsekattin alkuilta legendaarista aurongonlaskua Key westin rantalaitureilla ja lähettiin käymään kämpillä. Kämpiltä mentiin takas Key westin ytimeen riksakyydilla, jota polki argentiinalainen jäbä. Tää jäbä oli ollut 3 vuotta duunissa täällä ja aina 6 kuukautta kerrallaan. Aina pieniä taukoja välillä, koska kuulema pitää yrittää opiskella kotona argentiinassa. Hyvää settiä ja kokemuksia maailmalta kuultiin matkalla ytimeen, eli matkailu avartaa! 

Tavattiin Couch surfing projektin kautta oleva tuttu Victoria Garden of Eden baarin katolla olevassa baarissa, joka vaikutti aluks aika kuumottavalta. Etittiin Eden baaria hetki ja kun löydettiin niin portsari sano, että 3 kerrokseen mentäessä kännykkään ei saa puhua ja kuvia ja videoita ei saa ottaa...Siis kamerat laukkuun ja menoks!

Tää mesta oli siis private bileet ja meininki oli bodypainting ja jengi hengas siellä siis alasti...no me pidettiin vaatteet päällä ja ei oltu onneks ihan ainoot! Victorian kanssa oli jäbä, joka oli töissä armeijassa tai siis U.S Navy:ssä eli juttua riitti duuneista! Baarissa oli jonkun gimman polttarit ja meno oli jokseenkin railakasta! Näitä bileita ja meininkiä ei siis ihan heti unohda! Ja ei varsinkaan Apple Pie - Cinnamon drinkkejä, joissa oli viinaa niin paljon kuin halus... Eli omenan ja kanelin makuisia juomia runsaalla alkoholilla höystettynä! Kuullostaa oudolta mutta oli hyvää! Mestan katolta nähtiin myös meijän ensimmäinen lime puu, joista siis tulee maku meidän caipiroska drinkkeihin...Saatiin onneks lupa ottaa kuva puusta ja meistä Victorian kanssa katolla kunhan kamera osoittaa pois päin partyista!

Nyt ollaan siis kämpillä ja huomenna kohti Evergladesia! Victoria asuu New Jerseyssä ja lupas tulla hengaa meijän kanssa New yorkiin ja näyttää Nitalle parhaat kampaamot ja kynsistudiot halvoilla hinnoilla. Ja voitte arvata että Nitahan tykkää...

Päivästä sen verran, että oltiin Key west State parkissa rannalla. Kävin kokeilemassa mun ekat snorklaukset ja oli muuten siistiä! Aluks oli vähän outoa hengittää snorkkelin läpi mutta kun siihen tottu meni aikaa joku 3 tuntia siinä pinnalla kelluen ja kaloja katellen! Makeita kaloja näky ja ne oli aika isoja verrattuna suomalaisiin perus ahveniin! Snorklauksen jälkeen selkä onkin sitten sellainen ravun punainen mutta kyllä se siitä!

Jatketaan kirjottelua taas ehkä huomenna jostain, varmaan vähän pohjoisemmasta...

Key westiä tulee ehkä vähän ikävä...tää oli mesta mistä diggaa! Bileet ja ilmapiiri...huhhuh!

1 kommentti:

  1. Mukava, että tulee juttuja, joita voi vanhana kiikkustuolissa muistella.

    VastaaPoista