2009-04-29

Dillon, South Carolina

Moroo.

Aamulla lähettiin Orlandosta ja takana nyt noin 500 mailia. Huomenna ois tarkotus ajaa lähelle New yorkia, jotta torstaina saadaan aamulla hoidettua autolla laukut nykin kämpälle. Auto pitää palauttaa Newarkiin torstaina 14.00.

Katellaan nyt tota sikaflunssan tilannetta, että mitä keksitään. New yorkissa kuulema tartuntoja jo useita kymmeniä. Pitää tsekkailla miten toi kehittyy ja vaikuttaako meidän reissuun...Ei toi muutama kymmenen nykissä paljoa ole kun asukkaitakin taitaa olla useita miljoonia! Toivotaan että ei meihin iske! Tai oishan sekin saavutus olla sikaflunssan Suomeen tuonut henkilö...=)

Terkkuja kotiin ja kavereille! Mukavaa ollu ja muonissa on pysytty, kun ryhmämme muonitusvastaava BoNita on löytänyt loistavia ruokapaikkoja säännöllisesti!

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavalle kuulostaa tuo teidän reissu. Mä makaan sängyn pohjalla flunssan kourissa ja kylläpä piristi lueskella teidän huikeita matkakokemuksia. Kiva kun ootte kirjoitellut tänne. Ei muuta kun oiiiiikein mukavaa reissun jatkoa teille! :)

    Terkuin Sini (*ex gorilla*)

    VastaaPoista