2009-04-07

Eka matkapäivä takana

Super 8 Motel, Edgewood, Maryland

Hellou!

Takana reilut 200 mailia ja kaikki mennyt tähän asti ilman mitään ongelmia. Parina viime yönä ei olla oikein nukuttu eli ennen lentoa ei kotona nukuttu kuin pari tuntia ja koneessa allekirjoittanut sai pari tuntia sekavaa unta. Seurueen parempi puolisko nukkui alle tunnin. Newarkin kentälle päästyämme päästiin jonottamaan maahantuloviranomaisten tiukkaan kysely putkeen. No se kysely loppui lyhyeen ensimmäisen allekirjoittaneelle tehdyn kysymyksen jälkeen  ja matka pääsi siis todenteolla alkamaan. Pitihän auto tietysti hakea ja National Usa toimitti käyttöömme Keltaisen Chevrolet Aveon aivan uskomattoman hienolla lintulaudalla! Tosta spoilerista on kaikki rasvanäpit ja "tiksi-tuunarit" varmasti kateellisia!

Tähän asti vaikein rasti reissussa on ollut Newarkin kentältä suunnistaminen lähimmälle Wal-Mart kaupalle, josta lähti mukaan navigaattori matkaa helpottamaan...

Nämä tähän asti ajetut mailit ovat olleet pääasiassa interstate 95 tiellä ja muutamalla muulla suht reilusti pienemmällä tiellä. Tiet ovat täällä muuten paljon huonompia kuin Suomessa! vain Marylandin J. F. Kennedyn muistotien pätkä I-95 tiellä oli hyvässä kuosissa...kunnostusrahat siis vain merkkihenkilöiden jäännöksille.

Newarkissa satoi ja siitä eteenpäin on vaihtelevasti tullut vettä taivaalta...Melkein väkisin meinattiin ajaa niin kauan kun hiekkarannat tulee vastaan ja lämpömittari kohoaa yli 20 asteen! Järki kuitenkin voitti ja jäätiin tänne Edgewoodiin...

Nyt mennään todella väsyneenä nukkumaan.

Suihku, Lasi punkkua ja pää tyynyyn!
-Jace

2 kommenttia:

 1. Hemmetti et teillä mahtaa olla kivaa...(kateellinen). Ei muuta kun elämyksiä koko loman edestä! "joo ja pojat tiksissä(vantaalla) odottaa kuumeisesti jotain lengendaarisia valokuvakopioita tänne internettiin!

  Hauskaa loommaa!

  VastaaPoista
 2. Hienohomma!

  Muistakaahan sitten lisäillä kuvamateriaalia tiuhaan tahtiin, jotta saadaan pienet päämme täyteen epätodellisia mielikuvia siitä että sielä voisi muka mahdollisesti olla kivaa :)

  -Nakki kuittaa.

  VastaaPoista