2009-04-10

Daytona Beach, Florida

Non hiin.

Päivä pörrätty kisoja katellen ja ihmetellen. Taso on kova, noissa yliopistosarjoissa...Muut oli aika tasasta massaa ja ei aina niin kovin ihmeellistä. Tavattiin tosiaan Jomo, Jeremy ja Sara Kentuckysta ja muutama muu stunttipari. Kateltiin kun treenasivat lauantain partnerstunt kisoihin ja aika hulluja stuntteja tekivät. Kevyesti meni tuplat ylös ja alas, voltit yhdellä kädellä strechiin ja niin edes päin...

Huomenna olis sitten se odotettu kisapäivä bandshellillä. Tän päivän parhaat siis pääsi sinne skabaamaan. Ollaan sovittu treffit Katyn kanssa huomiseksi ja illalla olis kuulema kovat partyt tiedossa...niitä odotellessa.

Majoitutaan Beach Club hotellissa reilun 70 USD per yö/huone hintaan. Matkaa hotellilta pelipaikoille eli Ocean Centerille on noin kilsa, tästä siis kävellen rantsua pitkin. 
Tää hotelli on varattu maanantaihin asti, jolloin lähdetään ajamaan kohti Miamia.

Aurinko mollottaa pilvettömältä taivaalta ja nahka meinaa kärventyä. Pitää varoa ettei ala pekoni ala haista!

Oli pieniä ongelmia läppärin akun lautauksen kanssa, kun koneen piuha ei sopinut mun matkakonvertteriin. Hetken miettimisen jälkeen otin ainoa teräaseen mikä mukana on, eli kynsileikkurit, ja laitoin konvertterin uuteen uskoon! Nyt toimii myös akun lataus tällä konvertterilla! Taidan ryhtyä sähkömiehen hommiin kun ei tuokaan vaikeaa ollut...

Daytona paikkana on tällä hetkellä täynnä cheerleadereita. Muutamia Spring breakin viettäjiä vielä näkyy mutta kovin party sesonki heillä on jo ohi. Bike week meni myös jo ja täällä on enää yksittäisiä pyörällä pörrääjiä. Ajavat muuten tyylikkäästi ilman kypäriä!

Daytonassa on pitkä ranta, hotelleja, ravintoloita ja rantavaatteita myyviä kauppoja. Vuodesta 2007 eli siitä kun viimeksi täällä oltiin on paikka jonkin verran muuttunut. Muutamia isoja ja hienoja hotelleja ja vaateputinkeja on tullut lisää.

Nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa!

-Jace


1 kommentti:

  1. Terveisiä tirmosta. Mika, Tuula, Repe, Nico, Bäle, Tuappi, Taneli, Eepi, Sharon, Ville.

    ps. Have Fun (tuoppi ei jaksa venaa et pääsee matkaan kans :) )

    VastaaPoista