2009-04-20

Clearwater, Orlando ja Hooters.

Tämä päivä oli el´ perfecto tai täydellinen kuitenkin! Aamulla herättiin Sarasotassa, autolla Tampaan Clearwateriin ja rannalle. Helvetin hyvä ranta! Kauniita naisia, hienoa hiekkaa, lämmintä vettä ja isoja simpukoita ihan rannassa. Kiva oli rannassa dallailla! Nita otti aurinkoa ja mä kävelin pari tuntia rantaa edes takas. Löysin muutaman tosi hienon simpukan ja paljon eläviä...Kuvassa isompi oli pirun vahva kaveri! Joutu melkein vääntää siltaan kun alko kenkkuilee! Ja kotilot meni kotio. En viittinyt alkaa keittämään, että oisin ne kotiin saanu. Aika humaania toimintaa eläimiä kohtaan, vaikka Miamissa alko noi pienet oliot hieman vituttamaankin! Nyt näin ja hyvä niin. Hienoja kuitenkin olivat!

Clearwaterista lähdettiin ajamaan kohti Orlandoa. Matkalla pysähdyttiin Hooters nimiseen ravintolaan. Jotain paikasta kuulleena saattoi innolla odottaa päivän lounashetkeä...Ja odotus ei siis ollut turhaa! Aivan mielettömän näköisiä tarjoilijatyttösiä pyöri ympärillä niin paljon että syöminen ja nälkä unohtui. Tämän jälkeen en muualla syökkään! Ja kotiin palattuani perustan Suomeen ensimmäisen Hooters ravintolan.

Nyt ollaan Orlandossa. Otettiin hotelli vähän kauempaa noista Disney landioista ja muista, kun huomisesta eteenpäin ollaan viikko satuolentojen seassa. Huomenna siis gorillat tulee Orlandoon.

Ollaan siis huomenna oltu reissussa 2 viikkoa. Ollaan nähty ja koettu aivan miellettömät määrät uusia ja hienoja juttuja. Tähän reissuun olis ollu tyytyväinen jo muutaman ekan päivän jälkeen. Niin siistii täällä on! Menneet 2 viikkoa on tuntunu aika pitkältä ajalta. Ei siis että ois tylsää ollu. Puhuttiin Nitan kanssa että varmaan siks tää tuntuu niin erilaiselta kun aikasemmat pakettimatkat joita ollaan tehty, koska täällä voidaan tehä mitä halutaan, vaihetaan paikkaa usein, ja kokee kaikkee uutta kokoajan. Vielä reissua jäljellä 2,5 viikkoa. Ens viikko ollaan Orlandossa gorillojen kanssa ja viikonloppuna on siis niiden kisat. Viikonpäästä lähetään ajamaan kohti New yorkia jonne pitäs saapua 30.4 torstaina. Key westissä tapaamamme Victoria lupas näyttää meille paikkoja Nykissä ja ehtipä jo kutsua meidät jo joihinkin partyihin! Ens viikolla en taida kirjotella niin paljoa kun noissa Disney corporaation hotelleissa toi netti maksaa päivältä aika hulppeesti. Joku päivä ajelen sitten jonkun halvemman hotellin eteen lainaan nettiä. Näissä kun on ilmanen Wi-fi. 

p.s. Äiti lähetä rahaa.
p.s.s. Jos joku kirjottaa kommenteja(mikä on toivottavaa, että tietää jonkun ees lukevan) niin laittakaa niihin joku puumerkki että tiedän kuka olet. Niistä saa sillon enemmän irti.

5 kommenttia:

 1. Hei Jace ja Nita!

  Ihanaa lukea teidän kirjoituksia. Nyt noi apinat (ja gorillat) täältä lähti, vihdoinkin. Meidän Lilli oli jo viikon täysin sietämätön tapaus. Jännitystä oli ilmassa lentokentälläkin, mutta pääsivät matkaan.

  Kuulumisiin Satu B. TheMama

  VastaaPoista
 2. Noi simpukatkin kävis sinne allimakaattorilampeen :P

  VastaaPoista
 3. Eikö muut saa lähettää rahaa kuin äiti?
  kysyy faija

  VastaaPoista
 4. Kivalta kuullostaa! Hyvää loppumatkaa :)

  -Marika

  VastaaPoista
 5. Kyllä sitä pitää vissiin olla vähän kateellinen.
  Olis varmaan pitäny kattoo joku kivanhintanen äkkilähtö ja tulla kiusaamaan, mutta taidan odottaa enskertaan.
  Good Luck & Have Fun

  -Nakki

  * Tuliaisia odotellessa :-) *

  VastaaPoista