2009-05-05

New york

No niin, nyt postausta NYC:n ajalta tähän asti:

Eli lauantaina 2.5.09 William näytti meille Downtownia, Brooklynia ja vei meidät Grimaldi´s pizzeriaan syömään. William lupas vielä että pizza on todella hyvää ja niinhän se oli! En ole siis missään syönyt niin hyvää pizzaa! Kuulema Brooklynin vesijohtovesi on jotenkin erilaista tai erimakuista ja siksi ruoka Brooklynissa on niin hyvää...mene ja tiedä! Pizzaa tuli syötyä reilusti, jonka jälkeen lähdimme kiertelemään Brooklynia. Yritimme ehtiä State Island Ferryyn, joka on ilmainen ja josta näkee nähtävyyksiä...Lautta kulkee siis 24/7 ja juuri kun me olimme siihen menossa tuli ilmotus että lautta on reilun puoli tuntia myöhässä! Ja kun lautta olisi sitten lähtenyt liikkeelle olisi jo ollut niin pimeää että ei olisi mitään nähnyt...Jäi käymättä mutta ehkä huomenna!

Lautalta lähdimme kohti Jersey Cityä. Viereinen kaupunki jossa oli tiedossa kunnon jenkki kotibileet! lyhyt matka metrolla, pikku kävely ja perillä. Mesta oli omakotitalo, paikalle jengii ympäri maailmaa ja pihalla tietenkin kaljahanat! Ihan kuin leffoissa, kaikilla samanlaiset punaset muovimukit ja hanasta bissee. Hauskaa oli! Bileistä metrolla kämpille, matka New yorkin läpi metrolla kello 3-4 yöllä, mukavaa! Siis turvallisempaa kuin stadin yössä viikonloppusin!varmasti!

Sunnuntai 3.5.09 Karpela. No käytiin lopulta ostoksilla century 21 kauppakeskuksessa. Vähän kuin stokka, mutta vaatteita vaan helvetisti rekeissä ja mitään et voi sovittaa...eli osta randomilla, tsäkällä voit löytää jotain kallista halvalla. Me ei löydetty.

Maanantai 4.5.09 pyöritty päivä kaupungilla. Vähän käyty taas ostoksilla ja ihan vaan hengailtu. Pari päivää tullu vettä, ei kiva. Huomenna varmaan vielä kattelee vikat nähtävyydet eli jos vaikka lautalle...Ollaan me se vapauden patsas jo nähty, tosin jostain 5 kilsan päästä rannalta. Ei me sinne Liberty islandille mennä vaan sit lautalta näkee lähempää jos ilma on sellanen et viittii lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti